Mer om meg

bildetilcvJeg komponerer, arrangerer og produserer.

Musikk har vært en del av livet mitt så lenge jeg kan huske. Pianoet fant jeg frem til allerede som femåring. Jeg kan faktisk ikke forestille meg en tilværelse uten komposisjon, toner, tangenter eller tøysete sang med barna. Selv om jeg innimellom har holdt på med andre ting, blant annet sosiologistudier og drift av kaféen «Vårt Daglige Brød» i Gamlebyen i Oslo, har musikken alltid vært der.

Jeg har en master i filmkomposisjon fra Musikhögskolan i Malmö, og videreutdanning i samtidskomposisjon fra Norges Musikkhøyskole. Blant arbeidene mine finner du musikk til flere dokumentar- og kortfilmer.

Både som komponist og filmkomponist tøyer jeg grenser og eksperimenterer. Jeg er klassisk skolert, glad i både akustisk og elektronisk klang, og liker å kombinere disse to. Når jeg komponerer til film er jeg lydhør for regissørens ønsker og opptatt av filmens beste.

Selv om passet mitt er finsk, har jeg fordelt 38 år på denne måten: 21 år i Finland, 5 år i Sverige og 12 i Norge. For øyeblikket har jeg én fot i Oslo og den andre i Helsinki. Jeg er medlem i TONO, Nopa, finske Elvis ry. og NyMusikks komponistgruppe – og alltid interessert i nye prosjekter. Gleder meg til å høre fra deg!